default-header

Over Eurotech

Home Over Eurotech

Over Eurotech

Wij houden van sport en willen onze liefde voor sport met zoveel mogelijk mensen delen. Dit doen we door de beleving op én rondom sportieve evenementen te verbeteren. Iedere zweetdruppel, iedere honderdste van een seconde, iedere medaille-uitreiking: wij willen álles vangen en gaan voor perfecte organisatie en optimale beleving. 

Wij zijn Eurotech Events: wij tillen jouw event naar een hoger niveau.  

Jarenlange ervaring

Wij faciliteren wielerevents – waaronder grote wielerevents van Europa – door hoogwaardige en veelzijdige trailers te ontwikkelen, produceren en te verhuren, waarbij wij verantwoordelijk zijn voor organisatie en logistiek. 

Aan de hand van onze bedrijfstak Eurotech Sports zijn we al decennialang intensief betrokken in de (top)sportwereld – binnen de takken autosport, bobslee, wielrennen en zeilen. Wij hebben een essentiële bijdrage geleverd aan de autosport sinds 1991 (met de ‘Marcos Sportscars’ en de Dakar-rally); we zijn actief geweest met verschillende bobsleeteams op de laatste drie Olympische Winterspelen van PyeongChang 2018, Sotsji 2014 en Vancouver 2010 – met winst van een gouden en bronzen medaille; ook hebben we een technische bijdrage geleverd aan de zeilsport én aan het wielrennen. 

Jarenlange ervaring

Vereenvoudiging door technische innovatie

Wij geloven in het credo ‘vereenvoudiging door technische innovatie’: less is more. Door onze innovatieve zienswijze kunnen onze trailers veelzijdig worden ingezet. Deze veelzijdigheid vertaalt zich door naar competitieve prijzen voor onze klanten.

Ik wil meer weten!
Vereenvoudiging door technische innovatie

Over Wim Noorman

Wim Noorman: hét gezicht achter Eurotech Sports en Eurotech Events en ondernemer in hart en nieren. Al decennialang brengt hij twee grote liefdes samen: techniek en topsport. Enerzijds met de ‘modder in de grond’, met een hands-on mentaliteit en met een intensieve focus op het detail; anderzijds altijd oog voor het grotere plaatje en de lange termijn.

In 1991 startte Wim Noorman met de Eurotech Group: een onderneming die complexe aluminium componenten produceert op basis van zandgieten. Aluminiumgieterij MGG Group uit Tegelen neemt Eurotech Group in 2018 over – met toentertijd een omzet van 75 miljoen euro. Wim Noorman verkocht hierbij zijn aandelen. 

Neem contact op met Wim
Over Wim Noorman