default-header

Eurotech Sports & Events presenteert jurywagen tijdens Amstel Gold Race

HomeNieuwsEurotech Sports & Events presenteert jurywagen tijdens Amstel Gold Race
14
apr

Eurotech Sports & Events presenteert jurywagen tijdens Amstel Gold Race

Tijdens de wielerklassieker Amstel Gold Race op zondag 10 april heeft Eurotech Sports & Events haar nieuwe multifunctionele trailer gepresenteerd. Deze trailer kan, door het volledig ombouwen van een bestaande Expandable trailer, in een handom- draai aangepast worden tot jury-, studio- en merchandisetrailer met Full HD LED- scherm en LED wall finishboog. Daarnaast kan de trailer fungeren als tijdregistratie- en presentatiewagen voor marathon- en triatlonwedstrijden, maar ook voor bedrijf- sevenementen.

De innovatieve trailer (62m2) is ontworpen met als doel meer toegevoegde waarde te bieden aan de klant. Tijdens een event zijn normaal gesproken meerdere trailers nodig, waardoor het een ko- men en gaan is van trailers op het evenemententerrein. Omdat de nieuwe trailer kan dienen als jury-, studio- en merchandisetrailer, resulteert het gebruik van de trailer in minder CO2 uitstoot, minder bewegingen, een betere service en minder reis- en verblijfkosten.

Wim Noorman, CEO Eurotech Sports & Events, is trots op zijn medewerkers en toeleveranciers: “Samen hebben we het voor elkaar gekregen om in korte tijd deze nieuwe wagen te ontwerpen, fabriceren en monteren. We hebben getracht een trailer te ontwikkelen die voor meerdere markten inzetbaar is, en die vele voordelen biedt voor onze klanten. De 3-in-1 functie zorgt ervoor dat je met deze trailer drie verschillende wagens kunt vervangen, wat veel voordeel oplevert voor de klant.”

Noorman geeft aan dat hij blij is met het vertrouwen dat hij kreeg van Leo van Vliet, koersdirecteur en organisator van de Amstel Gold Race. “Er stond behoorlijk wat tijdsdruk op dit project, maar Leo heeft ons uit de wind gehouden. Door de druk bij ons weg te halen, hebben wij ons volledig kunnen concentreren op het ombouwen van de trailer. Ook Pepr Company, in het bijzonder Roy Packbier, heeft eraan bijgedragen dat alles tot in de puntjes georganiseerd was.”

Van Vliet reageert: “Ik vind het een geweldige prestatie van Eurotech Sports & Events om in zo’n kort tijdsbestek deze mooie jurywagen met finishboog neer te zetten. De samenwerking met Wim verliep soepel, we hebben dezelfde werkmentaliteit. Hoewel ik er meteen vertrouwen in had toen ik het ontwerp van de trailer zag, is het natuurlijk altijd spannend hoe het zal uitpakken. Gelukkig is alles naar tevredenheid goed verlopen. De Amstel Gold Race is trots op deze primeur.”

Het volgende event waar de multifunctionele trailer ingezet wordt, is de wielerronde ‘Tour of Hel- las’ in Griekenland van 26 april t/m 1 mei aanstaande.

Eurotech Sports & Events presenteert jurywagen tijdens Amstel Gold Race