default-header

Eurotech Sports & Events presenteert nieuwe innovatie trailer: “Alles onder een dak”

HomeNieuwsEurotech Sports & Events presenteert nieuwe innovatie trailer: “Alles onder een dak”
3
sep

Eurotech Sports & Events presenteert nieuwe innovatie trailer: “Alles onder een dak”

Met trots presenteert Eurotech Sports & Events haar gloednieuwe 62m2 Expandable VIP-trailer. Nu de aankoop een feit is, start Eurotech Sports & Events met het ombouwen van de exclusieve VIP-trailer.

Na een jaar uitbundig onderzoek en engineering is deze wagen de nieuwste technologisch innovatie op het gebied van VIP-wagens. Door de ombouw van de VIP-trailer kan de trailer in een hand aangepast worden tot een jury-, studio- en merchandisetrailer met 32m2 Full HD LED-scherm en LED wall finishboog. Maar ook fungeren als tijdregistratie- en presentatiewagen voor bijvoorbeeld wielren-, marathon, en triatlonwedstrijden.

Met de aankoop van de trailer gaat ook een lang gekoesterde wens van Wim Noorman (CEO van Eurotech Sports & Events) in vervulling: “Wij houden van sport en willen onze liefde voor de sport met zoveel mogelijk mensen delen. Daarom onderzochten we hoe we technisch innovatieve ontwikkelingen konden combineren met moderne en vrij in te richten wagens, die ook nog eens binnen één uur bedrijfsklaar zijn. Het resultaat was deze nieuwe trailer met het flexibele ‘BeMatrix indelinssyteem’. Met dit indelingssysteem is de wagen niet alleen multifunctioneel, maar vooral ook kostenefficiënt omdat er minder faciliteiten gehuurd hoeven te worden.

Want zeg nou zelf, wat is er nou mooier dan een live interview in een 62m2 VIP-ruimte af te nemen en deze direct boven de trailer op een Full HD 32m2 LED wall voor de vele toeschouwers uit te zenden?

Of dat de merchandise die je op een evenement verkoopt op een enorm Full HD LED scherm boven de wagen gepresenteerd wordt? Dat is absoluut uniek en een nieuwe manier om een maximale beleving te creëren!”

Bekijk bovenstaande animatievideo om een impressie te krijgen van onze nieuwste VIP-trailer.

Ook Berrie Rieswijk (Sales & Marketing Manager van Expandable) is erg tevreden met de levering van de gloednieuwe trailer aan Eurotech Sports & Events:

“Expandable is een innovatief productiebedrijf dat bijzonder aantrekkelijke, verplaatsbare ruimtes ontwerpt en ontwikkelt. Alle ‘Expandables’ zijn multifunctioneel, volledig aanpasbaar, overal te plaatsen en gemakkelijk op te zetten. Eenmaal uitgeklapt verdubbelen ze in ruimte. Hierdoor zijn de toepassingen van deze trailers oneindig. Van mobiele trainingsruimtes en pop-up stores tot roadshow trucks en sport trailers, niets is te gek. Zo ook dit bijzondere project van Eurotech niet. Het gezamenlijke doel van beiden; het leveren van unieke en optimale ervaringen, maakt dit dan ook tot een bijzonder prettige en veelbelovende samenwerking.”

Naar verwachting zal de nieuwe wagen vanaf 1 april 2022 beschikbaar voor evenementen. Toch al benieuwd naar wat onze nieuwste aanwinst voor jouw evenement kunnen betekenen? Stuur dan een email naar noorman@noorhold.nl of neem contact met ons op via onze contactpagina.

Eurotech Sports & Events presenteert nieuwe innovatie trailer: “Alles onder een dak”
Eurotech Sports & Events & Expandable
Eurotech Sports & Events presenteert nieuwe innovatie trailer: “Alles onder een dak”
Expandable VIP-trailer voor ombouwing

Eurotech LED VIP trailer, ideal for your roadshow.